Bine ați venit! Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră. Prin prezenta se stabilesc conditiile de utilizare a site-ului crearesiteprezentare.ro Acest website este detinut de S.C. Gemely Store S.R.L., societate comerciala inregistrata la O.R.C. Brasov cu nr. J08/2340/2016 avand CUI: 36740611 , cu sediul in Str. Gheorghe Doja Nr. 11, Cristian, Brasov, functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

S.C. Gemely Store S.R.L. va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului crearesiteprezentare.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Protectia datelor

S.C. Gemely Store S.R.L. se obliga sa respecte intocmai Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018, care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal.Cu alte cuvinte,iti respectam intimitatea si ne asiguram ca datele tale in deplina siguranta. Dacă noi vă cerem să ne oferiți anumite date prin care să vă identificăm când utilizați acest website, atunci puteți fi sigur(ă) că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Tot ceea ce ne transmiti prin intermediul site-ului este confidential si va fi folosit doar pentru procesarea cererilor.

Putem colecta următoarele informații:

  • Numele și prenumele.
  • Informații de contact incluzând adresa de email si nr. de telefon.

Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Noi nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către părți terțe decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem asta.

Contact cerere oferta de pret

Cererile de oferta se pot realiza utilizand formularul de contact.

Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. In cazul in care crearesiteprezentare.ro considera o cerere ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau nr. de telefon furnizat de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Facturare, plata, stergere/suspendare servicii

Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform aspectelor agreate cu beneficiarul, respectiv contractul de prestari servicii incheiat intre cele 2 parti. Termenul de plata este cel specificat pe factura, intarzierea efectuarii platii poate duce la suspendarea ori chiar stergerea serviciilor, cu informarea clientului in prealabil, serviciile urmand a fi reactivate dupa efectuarea platii.

Tarife

Tarifele afisate pe acest website pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp. Informaţiile disponibile pe site-ul crearesiteprezentare.ro nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

Tarifele serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii.În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, crearesiteprezentare.ro poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest website. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

Site-ul crearesiteprezentare.ro nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website. Tarifele afisate pe website sunt orientative si se stabilesc in mod individual pentru fiecare proiect in parte. Tarifele afisate pe site-ul nostru sunt afisate in euro si sunt finale, prestatorul nefiind platitor de TVA.

Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate. Preţurile afişate pe www.crearesiteprezentare.ro sunt afişate în Euro si nu contin TVA, aceste preturi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, crearesiteprezentare.ro işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

crearesiteprezentare.ro poate modifica din când în când această politică, actualizând această pagină. Dumneavoastră ar trebui să revizuiți această pagină regulat pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificare.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea tcrearesiteprezentare.ro.Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila.