Oferim servicii complete pentru site-uri de prezentare si magazine online. Solutii creative si personalizate, in functie de dorintele si asteptarile tale.

De la strategie, concept, grafica, implementare, monitorizare pana la raportare, oferim solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.

Imbinam ideile noastre creative cu vasta experienta in domeniu, pentru a livra rezultate masurabile pentru clientii nostri. Tratam fiecare proiect cu maxima seriozitate, pentru ca la final sa-l includem cu mandrie in portofoliul nostru.

logo csp
despre

Ce va oferim

1. Creare Website de Prezentare

Oferim servicii de creare site-uri de prezentare si magazine online pentru ca afacerea ta sa fie prezenta online. Realizarea unui site de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea.

2. Optimizare Seo

In etapa de optimizare SEO on page, totul se focuseaza asupra site-ului in sine. Optimizarea SEO On Page reprezinta actiunile necesare care trebuiesc intreprinse in interiorul site-ului pentru a facilita cresterea acestuia in motoarele de cautare pe cuvintele cheie stabilite.

3. Redesign Website

Un site web trebuie actualizat permanent, trebuie intretinut si imbunatatit periodic. Redesignul website-ului este cea mai buna solutie cand vine vorba sa cresti rata de conversie si vizibilitatea in mediul online.

VEZI PORTOFOLIU

Avantaje website

1.Vanzari

Obiectivul tau final este de a vinde si a te dezvolta ca afacere, deci ai neaparata nevoie de realizarea unui website de prezentare pentru a-ti prezenta produsele. Crearea unui site de prezentare face ca afacerea ta sa fie  vizibila in intreaga lume, deci vei atrage si vei castiga mai multi clienti.

2. Credibilitate

Site-ul este cartea de vizita si ofera credibilitate afacerii tale, realizarea unui website de prezentare sau magazin online arata ca existi, ca ai o imagine  ca esti serios si ca potentiali clienti te pot gasi mai usor. Un website de prezentare prezinta produsele si serviciile tale in detaliu.

3. Promovare 

Plasarea afacerii tale in mediul online este legata de crearea unui site de prezentare si a unei strategii de comunicare online. Un site de prezentare poate fi promovat prin intermediul retelelor sociale, dar si prin alte metode precum sunt campaniile Google Ads.

CUM LUCRAM

Realizarea unui website de prezentare

Realizarea unui website de prezentare

CONTACT

1.

Analizam punctele forte ale afacerii, iti ascultam dorintele, planificam si semnam contactul.

2.

Vom crea un site web intuitiv, optimizat SEO si cu impact maxim asupra potentialilor clienti.

3.

La final ne ocupam de ultimele modificari si apoi lansam website-ul online.

CONTACT

AU AVUT INCREDERE IN NOI